Onze vrienden

Helaas, het is bij ons niet anders: zonder Vrienden zouden we niet bestaan. Met een paar (uiteraard zeer gewaardeerde) subsidiënten en nog zo veel pro deo-betrokkenen (incl. bestuursleden) zijn we er echt niet.
De doelstelling van laagdrempeligheid betekent dat wij een zeer lage of geen entree vragen voor onze concerten. Er zijn zodoende betrekkelijk weinig eigen inkomsten. Doordat de fase van startsubsidies voor de stichting voorbij is, moeten onze kosten meer en meer betaald worden uit jaarlijkse contributies en giften van particulieren en bedrijven. Die kosten bestaan uit de organisatiekosten van de concerten en de – bescheiden – honoraria van de organiserende en optredende musici. De overheadkosten van CLUB CLASSIQUE zijn minimaal doordat alle bestuursleden, adviseurs en ondersteuners hun werk pro deo doen als vrijwilliger.

Alleen met úw steun kunnen we onze aspiraties om klassieke kamermuziek toegankelijker te maken waarmaken. Zeker in deze tijd van cultuurbezuinigingen.
In principe is natuurlijk elke bijdrage meer dan welkom. Om aan uiteenlopende wensen en portemonnees tegemoet te komen, zijn er uiteenlopende vormen van donatie mogelijk
Daarom: please please… join the Club! Als Lid (optie 1), of als Donateur (optie 2), of als Partner (optie 3).

Lees HIER hoe u vriend kunt worden en financieel kunt bijdragen aan Club Classique.

Onze jaarrekening kunt u vinden op www.anbi.nl