Club Classique – Best of Club Classique

Wanneer:
oktober 30, 2019 @ 8:00 pm – 10:30 pm
2019-10-30T20:00:00+01:00
2019-10-30T22:30:00+01:00
Waar:
Rode Hoed
Keizersgracht 102
1015CV Amsterdam
Kosten:
prijs concert € 15,- | prijs diner + concert € 39,50

Tijdens de allerlaatste editie van Club Classique in de Rode Hoed, blikken we terug op de hoogtepunten uit de afgelopen seizoenen.

Met onze liefste muziekvrienden hebben we een programma samengesteld vol juweeltjes. Na veel concerten in de Hoed is de grote zaal gaandeweg gaan voelen als onze thuisbasis. Om de cirkel rond te maken zal het programma daarom openen en afsluiten met het romantische strijkoctet van Bruch. Zo openden we ook ons allereerste concert in de Rode Hoed op 28 juni 2013!

Wat in Café de Klepel ooit begon als Muziek buiten de Concertzaal, groeide in de Rode Hoed uit tot Club Classique. Aan de Keizersgracht vonden we onszelf en gaven wij vorm aan waar Club Classique heden ten dagen voor staat.

Op deze feestelijke avond spelen we niet alleen onze lievelingsstukken maar vertellen we ook waarom we die stukken zo mooi vinden. Dit persoonlijke element zorgt ervoor dat je ook kennis maakt met de mens achter de musicus. Hoewel afscheid nemen pijn doet, hebben we met Club Classique grootse plannen. Op deze avond vertellen wij over onze toekomst en op welke plekken jullie ons in de toekomst kunnen beluisteren!

Line-up
Frank van de Laar & Lestari Scholtes – Piano
Karin Strobos – Mezzosopraan
Janneke Groesz – Fluit
Heleen Oomen – Klarinet
Peter Hoeben – Hoorn
Floor Le Coultre, Myrthe Helder, Sjaan Oomen & Saskia Otto – Viool
Adriaan Breunis & Anna-Magdalena den Herder – Altviool
Leonard Besseling – Cello
Bas Vliegenthart – Contrabas
Bo van Houwelingen & Thomas Verbogt – Tekst
DJ Doornroosje

Om 18.30 uur kan je voorafgaand aan Club Classique dineren op de balkons van de Rode Hoed.

Menu

Bloemkool drinksoepje

Zuurdesembrood met zoute boter en tapenade

Huisgemaakte mini gehaktballetjes

***

Maaltijdsalade met gerookte makreel, ei, bietjes en krieltjes

Linzenstoof met tomaatjes, aubergine en verse oregano

Verse ravioli met een vulling van koolrabi en mascarpone, met een groene side salad van rucola, tomaatjes en amandel met dilledressing

***

Selectie van kleine zoetigheden 

 

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Mapstell, M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting, Van Tunen en de Vrienden van Club Classique.