Club Classique in de Koepelkerk – Midnight in Paris

Wanneer:
februari 8, 2020 @ 8:00 pm
2020-02-08T20:00:00+01:00
2020-02-08T20:15:00+01:00
Waar:
Renaissance Koepelkerk
Kattengat 1

Club Classique neemt je mee naar het Parijs van de Belle Époque. Een typische dag rond 1900: ’s middags ontmoeten we schrijvers, dichters en componisten in de salon, ’s avonds bezoeken we het theater, de opera of het ballet en rond middernacht openen we de deuren van Moulin Rouge en Le Chat Noir.


Op zaterdag 8 februari speelt Club Classique haar eerste concert in de Koepelkerk! De prachtige 17e-eeuwse kerk aan het Singel bevindt zich in het hart van de stad en is daarom de ideale locatie om onze serie voort te zetten. De formule blijft hetzelfde als voorheen in de Rode Hoed: voor aanvang van het hoofdprogramma kan op het balkon of in de mooie zaal daarachter gedineerd worden. Tijdens het diner laten de musici alvast een muzikaal voorproefje horen.

We nemen je mee naar het Parijs van de Belle Époque. Een typische dag rond 1900: ’s middags ontmoeten we schrijvers, dichters en componisten in de salon, ’s avonds bezoeken we het theater, de opera of het ballet en rond middernacht openen we de deuren van Moulin Rouge en Le Chat Noir. In de pauze draagt voordrachtkunstenaar Simon Mulder hoogstpersoonlijk een gedicht aan je voor, terwijl hij een klassiek glaasje absint voor je bereidt met zijn poëziebar van het Feest der Poëzie.

Musici:
Judith van Wanroij – Sopraan
Gildas Delaporte – Chansonnier
Caspar Vos & Signe van Heel – Piano
Doriene Marselje – Harp
Myrthe Helder & Jae-Won Lee – Viool
Vilem Kijonka – Altviool
Leonard Besseling – Cello
Wilmar de Visser – Contrabas

Bestel hier je tickets voor het concert (aanvang 20.00u)
Bestel hier je tickets voor het diner en het concert (aanvang 18.30u)

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Mapstell, Van Tunen en de Vrienden van Club Classique.