GEANNULEERD – Jeannette van Schaik & Club Classique in Patronaat – Haarlem

Wanneer:
maart 6, 2021 @ 9:00 pm – 10:00 pm
2021-03-06T21:00:00+01:00
2021-03-06T22:00:00+01:00
Kosten:
€17,50
Samen met sopraan Jeannette van Schaik is Club Classique te gast in Patronaat, hét poppodium van Haarlem! De Stage 1,5 shows zijn seated shows waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Met Jeannette reisden we al langs podia door het hele land tijdens het project Roadtrip la Bohème en waren we zelfs te bewonderen in Podium Witteman. 
De Haarlemse sopraan Jeannette van Schaik brengt samen met de fantastische musici van Club Classique de mooiste Italiaanse melodieën en opera klassiekers in een intieme setting. Jeannette van Schaik wordt gezien als de rising star van haar generatie. Zij zong onder andere in de Dutch National Opera, het Grand Theatre de Luxembourg, Konzerthaus Berlin en het Concertgebouw van Amsterdam. Onlangs verscheen haar langverwachte debuutalbum Elysium, dat zij opnam samen met meesterpianist Peter Nilsson. Het album werd lovend onthaald door zowel pers als publiek. Met Club Classique was zij o.a. te zien in het tv-programma Podium Witteman, en tourde zij met de voorstelling ‘Roadtrip la Bohème’ langs theaters en festivals door heel Nederland.
Musici:
Jeannette van Schaik – Sopraan
Myrthe Helder & Sjaan Oomen – Viool
Adriaan Breunis – Altviool
Leonard Besseling – Cello
Vanavond presenteren zij een mystiek programma vol passie en drama waarbij componisten als Puccini en Verdi uiteraard niet zullen ontbreken. Laat je meevoeren in de glamoureuze en kleurrijke wereld van klassieke muziek en opera!

Dit concert heeft een capaciteit van maximaal 30 bezoekers. We wensen alle kaartkopers veel plezier. Let op: de barren zijn gesloten tijdens de shows vanwege de nieuwe maatregelen. Heb je vragen, mail dan: info@patronaat.nl