Club Classique

Home Agenda Love is On – TivoliVredenburg

Love is On – TivoliVredenburg

Love is on is hét liefdesspektakel van het jaar. Een volledige avond uit met een klassiek concert inclusief een hapje en een drankje, zinnenprikkelende filmbeelden, de Love is On-app en maar liefst vier afterparty’s. Ontmoet je perfect-music-match voor middernacht, want klokslag twaalf is het feest afgelopen.

Jet Berkhout – presentatie
Karin Strobos – mezzosopraan
Myrthe Helder – viool
Emma Roijackers – viool
Geerten Feller – altviool
Leonard Besseling – cello
Ramon van Engelenhoven – piano
Marcel Geraeds – klarinet
Astrid Haring – harp

Liefde in de vorm van muziek
Tijdens Love is on komen alle vormen van liefde aan bod. Denk aan de prille liefde, met die eerste kus, die je hoort in Love Theme van Morricone met beelden uit Cinema Paradiso op scherm. Maar ook de allesverzengende eerste liefde uit de West Side Story. En wat is de mooiste liefdesbrief ooit geschreven? Mahler schreef zijn Adagietto voor Alma al na de allereerste ontmoeting. Je hoort hoe muziek kan verleiden en hoe de eeuwige liefde klinkt.

Matched by music
De Love is on-app, die speciaal ontwikkeld is voor dit concert, voorspelt welke van de vier afterparty’s het beste bij jou past. Door ieders muziekvoorkeuren te meten en je persoonlijke profiel te schetsen vinden we jouw gelijkgestemden. En als je wilt matcht de app je ook met diegene die het beste bij je past. Mached by music!

Datum

10 feb 2023

Tijd

20:30 - 23:30

Prijs

€29,50

Geïnteresseerd?

Tickets

Locatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11, Utrecht
Tickets

Next Event