Club Classique

Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws

LEVEN

Theatertour door Nederland en Oerol van 21 maart t/m 16 juni

Jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal vertellen in LEVEN over hun bijzondere vriendschap met Roos, een meisje dat ze tijdens een treinreis ontmoeten. Drie jongelingen die vol overgave in het leven staan, ervaren de kracht van vriendschap en liefde. Maar wanneer Roos ziek wordt, worden ze geconfronteerd met de rauwe realiteit van verlies. Te midden van hun rouw moeten ze opnieuw leren omgaan met elkaar, het leven en de leegte die het verlies met zich meebrengt. 

Waar woorden tekortschieten klinkt de muziek.

Na een theatertour van 50 voorstellingen door het hele land, staan we ook op Oerol van 7 tot 16 juni.

Tickets koop je hier

In volle vaart

In volle vaart zijn we 2024 ingevlogen en gaan nog een paar maanden in de hoogste versnelling door.

Januari stond naast onze concerten van Middelburg tot Schiermonnikoog vooral in het teken van de structurele subsidieaanvragen voor de jaren 2025-2028. Altijd een hels karwei met vele nachtelijke werkuurtjes, maar we zijn apetrots op het resultaat en kunnen niet wachten om jullie op de hoogte te brengen van al het moois dat we de komende jaren gaan doen.

In februari hebben we ons gestort op onze nieuwe theatervoorstelling LEVEN. We zitten nog vol in de repetities om theater, tekst en muziek tot een bijzondere vermenging te laten komen, waarna we in drie maanden tijd vijftig keer in het theater staan en vervolgens in juni twee weken lang Terschelling onveilig gaan maken.


Alsof dat nog niet genoeg is, stonden we afgelopen zondag weer met veel plezier bij Podium Klassiek. Zie hier een video van ons optreden. Het onderwerp was humor in de klassieke muziek en vooral op de laatste drie noten zijn we mateloos trots. Nog nooit hebben zes musici live op televisie zo overtuigend een stuk afgesloten!

Mocht je ons optreden bij Podium Klassiek tijdens de kerstuitzending met een gedicht van Abdelkader Benali en het Adagio van Barber hebben gemist? Kijk dan hier.