ROADTRIP LA BOHÈME

 

Ons grote zomerproject Roadtrip La Bohème over leven en werk van Puccini komt dichterbij. De eerste kennismaking met de volledige voorstelling is eind mei, met een try out op 15 mei in Ostade Amsterdam en de officiële première op 30 mei in De Rode Hoed. Zie onze agenda voor meer informatie.

Daarna gaat de voorstelling on tour en is Club Classique met deze voorstelling de hele zomer te zien op diverse locaties in het hele land, 20 in getal. De voorlopige speellijst en uitgebreide informatie over dit project is te vinden op deze speciale website www.roadtriplaboheme.com.

 

Duurt dit u allemaal nog veel te lang?

Vanaf 25 april wordt de filmserie Roadtrip la Bohème van Gijs Besseling stap voor stap gepresenteerd via Youtube gedurende negen weken iedere week een nieuwe aflevering.

Op zondag 29 april worden Leonard & Gijs Besseling, samen met mede-presentatrice Nina Schuttert, geïnterviewd in Podium Witteman (NPO 2, 18.10) over de aanstaande concerttoer. Er worden filmbeelden getoond en brengen sopraan Jeanette van Schaik en tenor Adriano Graziani twee meesterwerken van Puccini te gehore (‘O soave fanciulla’ en het meeslepende ‘E lucevan le stelle), begeleid door maar liefst 20 musici van Club Classique.

Op dinsdag 1 mei is Club Classique samen met de broers Besseling te gast in het programma Opium op 4’ op Radio 4 (22.30 uur) om te praten over hun droom het leven van hun grote held Puccini in Italië in beeld te brengen. Jeannette van Schaik zingt een aantal aria’s, begeleid door Club Classique.

Meer info over dit project: zie www.roadtriplaboheme.com.