Club Classique

Steun onze club

Ben je nog geen lid van de Vriendenkring van Club Classique? Word dit dan nu! Door jouw bijdrage blijven onze entreegelden laag en houden wij onze concerten toegankelijk voor iedereen. Vriend ben je al vanaf €50,- per jaar en geniet je eens per jaar van een besloten en uniek Vriendenconcert.

Heb je meer ruimte in je beurs, dan kun je ook donateur worden. Dat is geweldig, want daarmee kunnen Myrthe en Leonard (oprichters en artistiek leiders) nieuwe concerten en tours bedenken die er eerder nog niet waren en waar jij weer van kan genieten.

En wil je investeren? Word dan partner. Je bent (als persoon of bedrijf) ‘mede-eigenaar’ en maakt het mogelijk om nieuwe concerten vorm te geven en te organiseren.

Of je nu lid, donateur of partner bent, wij zijn enorm blij met je steun. Zonder jou geen Club Classique en daar staat natuurlijk wat tegenover. Bijvoorbeeld een fiscale aftrekpost en/of de voordelen hieronder. Heb je vragen? Stel ze aan onze voorzitter Jan van den Bossche.

Als Lid

– betaal je een bijdrage van minimaal € 50,- per persoon per jaar

– krijg je onze nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van speciale activiteiten en voordelen

– krijg je als eerste bericht over de start van de ticketverkoop

– nodigen wij je jaarlijks uit voor een exclusief vriendenconcert

Lid worden? Hier vind je het aanmeldingsformulier.

Als Donateur

– schenk je minimaal € 100,- per persoon per jaar

– heb je alle voordelen van het lid zijn van de Vriendenkring

+ krijg je de mogelijkheid 2 introducés mee te nemen naar het jaarlijkse vriendenconcert

Een periodieke gift geldt voor minimaal 5 jaar en wordt vastgelegd in een fiscaal zeer aantrekkelijke overeenkomst periodieke gift. Daar is geen notaris meer voor nodig. Een overeenkomst periodieke gift en dit aanmeldingsformulier zijn voldoende.

Als Partner

– investeer je (als persoon of bedrijf) minimaal € 1000,- per jaar gedurende 5 jaar

– heb je alle voordelen van het Donateurschap

+ krijg je een persoonlijk huisconcert (!)

+ krijg je een jaarlijks diner met alle partners en ben je actief betrokken bij de strategiebepaling van de Club

Partner word je door een specifieke begrotingspost (een bestaande of nieuwe activiteit of een organisatieonderdeel) voor je rekening te nemen ter grootte van minimaal € 5000,-. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de voorzitter, Jan van den Bossche, om je wensen te bespreken.

‘Heerlijk even in een andere wereld, met vrienden, een biertje in mijn hand en wegdromen bij mooie muziek. Ik ontdek vaak prachtige nieuwe stukken
bij Club Classique. Doordat er veel over de achtergrond wordt verteld gaat het meer leven en krijg ik steeds meer inzicht. Daarna is het voetjes van de vloer en een dansje wagen!’

Fleur Shekel – Qlick Editions

(lid Vriendenkring)

‘Als de overheid in gebreke blijft moet iedereen die dat zich financieel kan veroorloven de kunsten op en of andere manier steunen. Toevallig doe ik het op deze manier, nou ja, toevallig is het niet echt want ik ben dol op Club Classique! Dus…..’

Elsje de Wijn – actrice

(donateur)

‘Ons bedrijf MapsTell participeert graag in dit fijne gezelschap. Met haar eigen muzikale benadering boort Club Classique de emotionele lagen van ons bestaan aan en zorgt zo voor verbinding tussen mensen. Dat past naadloos bij onze bedrijfsfilosofie en activiteiten. En als liefhebber van kamermuziek steun ik ook persoonlijk graag culturele initiatieven als Club Classique.’

Sebastiaan Rompa – oprichter en creative director MapsTell

(partner)

de fiscus staat je bij

Onze stichting is door de belastingdienst aangemerkt als Culturele ANBI. Daardoor zijn jouw bijdragen als lid, donateur of partner (onder gangbare voorwaarden) fiscaal aftrekbaar:

– voor de IB van particulieren voor maar liefst 125%
– voor de VB van bedrijven voor zelfs 150%.

Voorbeeld:
Je doet een periodieke schenking van € 1000,- p.j. gedurende 5 jaar, totaal € 5000,-. Je kunt jaarlijks € 1250,- in mindering brengen op jouw IB-aangifte. Stel: je zit in het hoogste belastingtarief (52%). Jouw belastingvoordeel is € 650,-. Netto betaal je ‘slechts’ € 350,- p.j. Dat is € 1,- per dag! De fiscus betaalt de rest.

Bekijk hier onze jaarrekening van 2022. Meer informatie over de stichting kun je vinden hier.