Club Classique

Home Agenda Classical Soundtracks in de Kring

Classical Soundtracks in de Kring

Laat je verleiden tot een concert op de Kring met alles erop en eraan: diner vooraf, drankje na afloop en bovenal de mooiste muziek van Club Classique.

Violiste Myrthe Helder en cellist Leonard Besseling vormen het kloppend hart van Club Classique en worden deze avond vergezeld door violiste Lonneke van Straalen en altvioliste Anna-Magdalena den Herder. Niets mooier dan strijkkwartet zul je denken, of toch? Wat dacht je van opera-aria’s en liederen, gezongen door niemand minder dan sterrensopraan Jeannette van Schaik, die net nog schitterde als solist in de Zaterdagmatinee, een paar straten verder in het Concertgebouw!

Jeannette van Schaik – sopraan
Myrthe Helder & Lonneke van Straalen – viool
Anna-Magdalena den Herder – altviool
Leonard Besseling – cello

Tijdens Classical Soundtracks vertellen we persoonlijke verhalen, waarbij we de perfecte soundtrack vinden. Een film is zo goed als zijn soundtrack. Spanning, liefde en verdriet komen pas echt tot leven wanneer de muziek tot klinken komt. Soms zijn het verhalen uit het publiek die het script vormen.

Heb jij een mooi, grappig, ontroerend, verdrietig of vertederend verhaal dat je met ons wil delen? Stuur dan een mailtje naar info@clubclassique.nl . Club Classique vindt er altijd weer het ultieme muziekstuk bij. Of kom gewoon genieten van mooie verhalen, muziek en voor wie wil een heerlijk diner met uitzicht over het Leidseplein.

Het programma wordt bepaald door de verhalen, maar Verdi, Mascagni, Dvořák en Lehár zullen zeker niet ontbreken. Een avond dus om niet aan je voorbij te laten gaan en zoals je van Club Classique gewend bent: de bar blijft altijd open!

Programma

18:00 – Deuren open
18:30 – Aanvang diner
20:00 – Aanvang concert

* Klik hier voor een ticket incl. diner – €52,50
* Klik hier voor een los concertticket – €20,-

Datum

13 mei 2023
Expired!

Tijd

18:00 - 22:00

Prijs

€20,00

Geïnteresseerd?

Tickets

Locatie

sociëteit de Kring
Kleine-Gartmanplantsoen 7-9
Tickets

Next Event

  • LEVEN
  • Datum
    apr 25 2024
  • Tijd
    20:15